Firma Jorna. Messen en scharen online.

Zwilling bestek

Waaraan herkent men een goed bestek ?

Er is bestek en bestek. De kwaliteitsverschillen zijn groot, maar op het eerste gezicht is het moeilijk een hoogwaardig bestek van een minder goed product te onderscheiden. Bij bestek is het niet zozeer de functie waardoor men de kwaliteit kan ervaren. In plaats daarvan wordt de kwaliteit van het bestek met name voelbaar en merkbaar als het veelvuldig is gebruikt.

Een kwaliteitsbestek van Zwilling J.A. Henckels kan men aan de volgende kenmerken herkennen: Materiaal: al het bestek van Zwilling J.A. Henckels is vervaardigd uit 18/10 roestvrij staal. Alle messen van het bestek hebben een ingezet lemmet, gemaakt van hoogwaardig lemmetstaal.
Bewerking: alle vlakken en kanten van de afzonderlijke bestekdelen zijn gepolijst.

Design: de afzonderlijke delen moeten niet alleen goed in de hand liggen, maar ook gemakkelijk in het gebruik zijn en er ook nog eens goed uitzien.  Vaatwasmachinebestendig: bestek gemaakt van 18/10 roetsvrij staal kan in de vaatwasmachine worden gereinigd. Snijkwaliteit: alle bestekmessen van Zwilling kenmerken zich door hoge kwaliteit en  langdurigescherpte.