Firma Jorna. Messen en scharen online.

Kai Shun


Een breed en diep assortiment van topmerken waaronder de messen van KAI vind u bij Messen en Scharen Online

KAI - EEN JAPANS MERK
Mode, lifestyle, mediawereld - Japan is zijn tijd ver vooruit. De toekomst is vandaag al zichtbaar in Tokio. Ook Japanse producten zijn wereldwijd zeer geliefd.
Een Oosterse mix van harmonie, minimalisme en functionaliteit, in combinatie met overtuigende kwaliteit.
De in 1908 in Seki opgerichte onderneming ontwikkeld volgens een inmiddels ruim 100 jarige traditie snij gereedschap en aanverwante producten met een excellente functionaliteit,
scherpte en levensduur. De gemeenzame noemer in kwaliteit en perfectie is gebaseerd op een eeuwenoude cultuur en de traditionele Japanse Samoerai zwaardsmeedkunst.
Technische innovaties en de constante drang naar esthetische vormgeving geeft de KAI koksmessen een unieke eigen identiteit en grensoverschrijdende erkenning.

Kai Shun koksmessen worden van een speciaal ontwikkeld, uit 32 lagen gesmeed roestvast Damaststaal vervaardigd. De binnenste laag bestaat uit V-Gold-10 staal. Deze staallegering is uiterst corrosiebestendig, extreem hard (61±1 HRC, 1.0% koolstof, 1.5% kobalt) en maakt het lemmet onvergelijkbaar langdurig scherp.Het heft bestaat uit fijn pakkawood met een ergonomische vormgeving volgens Japanse traditie.


&nbsp Artikel video. Klik op de afbeelding om deze te bekijken