Firma Jorna. Messen en scharen online.

H2740 Sage snijplank 27x40 naturel.

H2740 naturel.

H2740 Sage snijplank 27x40 naturel.
38.50 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode505860
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review

Is op voorraad.
Materiaal:
Het materiaal waar Sage snijplanken van gemaakt worden is dicht qua structuur. Op deze manier worden diepe snijkrassen voorkomen. Het materiaal is echter niet te hard, zodat uw messen niet beschadigen en lang scherp blijven.

Gemakkelijk schoon te maken:
Sage snijplanken zijn vaatwasmachine bestendig.

Hygiëne:
Sage snijplanken zijn niet poreus. Door de dichte structuur krijgen bacteriën geen kans. Sage producten zijn goedgekeurd door NSF (National Sanitation Foundation), een wereldwijd erkende organisatie welke voedselveiligheid garandeert.

Duurzaamheid:
Sage snijplanken gaan minstens twee keer zo lang mee als hout, bamboe, kurk of plastic snijplanken.

Hittebestendig:
Sage snijplanken zijn hittebestendig tot 350°C, waardoor ze uitstekend gebruikt kunnen worden als onderzetters voor hete pannen.

Milieubewuste keuze:
Sage snijplanken zijn natuurvriendelijk gemaakt van FSC gecertificeerd hout. FSC, de Forest Stewardship Council (Raad voor Goed Bosbeheer), is een internationale organisatie, die verantwoord bosbeheer stimuleert. FSC stelt wereldwijde standaarden voor bosbeheer op, met daaraan gekoppeld een keurmerk. Daarnaast is Sage 1% FOR THE PLANET member, 1% van alle verdiensten van Sage komen volledig ten gunste van het aanplanten van nieuwe bomen.

Reviews

Aantal reviews: 0
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal